Cazare

Am proiectat apartamentele noastre cu misiunea de a crea cel mai confortabil și spațios loc de cazare din București. Penthouse-urile au o suprafață totală de 258 m ², fiind dispuse pe două niveluri: la primul nivel se află două dormitoare, fiecare dotate cu paturi duble, aer condiționat și dressing. De asemenea, la acest nivel se află și o baie dotată cu cadă cu hidromasaj și mașină de spălat rufe. La nivelul superior aveți la dispoziție o bucătărie complet mobilată și echipată cu plită și cuptor, mașină de spălat vase, frigider și toate ustensilele necesare pentru pregătirea unei mese sau gustări. Tot aici se regăsesc o baie dotată cu cabină de duș, living-ul (cu zonă de luat masa și spațiu amenajat cu birou) precum și o terasă care are o suprafață de 80 m ² și o vedere panoramică încântătoare asupra Bucureștiului.

ADRESA

Calea Plevnei, 145B, Bucuresti

TELEFON

+40 215 696 360

EMAIL

rezervari@orhideeaspa.ro

Cazare Regim Hotelier Bucuresti

Dotări apartamente

Parcare

Tariful rezervării include accesul în parcare, fiind necesară comunicarea numărului de înmatriculare la recepție, în momentul check-in-ului. În cazul în care aveți vizitatori, serviciul de parcare costă 4.00 Ron/h (0.83 euro/h), primele 3 ore fiind gratuite.

Internet

Internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit

Bucătărie

Bucătărie complet mobilată și echipată cu plită și cuptor, mașină de spălat vase, frigider și toate ustensilele necesare pentru pregătirea unei mese sau gustări.

Dormitor

TV într-un singur dormitor, paturi queen size,
aer condiționat, dressing,
pătuț pentru copii sub 3 ani (la cerere).

PENTHOUSE ORHIDEEA

Rezervați acum propriul dumneavoastră Penthouse!

Call Now Button