DESPRE NOI

Cea mai importantă misiune a noastră este de a asigura o experiență unică pentru fiecare client, într-o ambianță relaxată.
Ne angajăm să oferim servicii personalizate și ospitalitate autentică care provin din inimile și pasiunea noastră.

Promitem să creăm amintiri de neuitat pentru clienții noștri și să excelăm în a livra cele mai bune soluții pentru orice cerință.

Echipa noastră este o echipă tânără cu o vastă experiență internațională în ospitalitatea de lux. Toți suntem pasionați de ceea ce facem și ne dorim ca fiecare client să plece de la noi cu o amintire ce va aduce un zâmbet și peste ani de zile.

REZERVĂRI

+40 740 120 130

EMAIL

contact@penthouseorhideea.ro

LOCAȚIE

Calea Plevnei, 145B (86.38 mi), București, România

Your own life. Your own experience. Your own Penthouse.

MANAGER GENERAL

Daniela Alexandra Tălău

Master Științific în Turism - Universitatea Elvețiană / Experiență vastă cu branduri hoteliere internaționale de lux în Elveția și UK.

Proiectul Penthouse Orhideea are o unicitate deosebită pe piața din România – Spațiu de 258mp împărțit pe două nivele și vederea panoramică asupra Bucureștiului, din punct de vedere al produsului.

Atunci când am preluat acest proiect am promis că pe lângă aceste avantaje, voi aduce nivelul de service de top luxury din Occident pentru a crea o întreagă experiență exclusivă pentru clienții noștri.

Fiecare client va beneficia de o atenție în detaliu din partea noastră și va fi surprins ori de câte ori vom avea șansa.

Grija noastră pentru confortul clienților noștri este naturală și autentică, întotdeauna acționând proactiv în a descoperi nevoile clienților, chiar și cele neexprimate, astfel ne asigurăm că fiecare dintre ei vor pleca de la noi cu amintiri plăcute, unice și memorabile.